yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, henüz fazla muteber hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her zaman izlem eden bir firmayız.

Evlerde, maslahatyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve zahmetsiz biçimde yangın alanlarını ayrılma etmesi muhtevain kullanılmakta olan önemli bünyelar arasındadır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı berk ve dayanıklı bir bünyeya sahiptir ve rahatlıkla hüsran görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mamultır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve esas kapıların cihetı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok Yangın Kapısı Fiyatları önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın dâhilindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Birkötü yangın kapısı modelinin mevzi aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, bezemeli yangın kapıları, standart yangın bapları kadar modeller de bulunuyor.

Report this wiki page